Weekend Activ pe partie

TabereCuSuflet156Saptamana viitoare va invitam la ultimul Weekend Activ pe partie din acest sezon! Vom merge la Sinaia si vom schia in Valea Dorului, iar la final vom organiza o noua etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard.

Weekend Activ pe Zapada

Unde: Sinaia

Cand: 22 aprilie 2018

Ce: Schi sau Snowboarding

Cine: Oricine doreste sa se bucure de alunecarea pe zapada, indiferent ca face parte din Tabere cu Suflet sau nu:)

Nivel recomandat: Intermediar / Avansat

Ce oferim: Exista 3 variante posibile:
Just Ski in care oferim doar Instruire, costul in aceasta varianta fiind 100 lei / copil / zi.
Just Race care implica participarea la o etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard. Participarea este gratuita, toate costurile fiind acoperite prin prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.
All inclusive care cuprinde transport din Bucuresti, masa, supraveghere si instruire schi / snowboard, costul fiind de 150 lei.
Membrii clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de reducere 20%.

La acest Weekend Activ pot participa gratuit copiii inscrisi intr-o Tabara de Schi care a fost anulata. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Data limita pentru inscriere este miercuri, 18 aprilie.

Detalii: aici. Pentru mai multe info va rugam nu ezitati sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la schi.

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar iarna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a comment