Tabara pe 2 Roti

TabereCuSuflet068De 3 ori Uraaa, sa inceapa Aventura! 🙂
Vacanta Mare se apropie cu pasi repezi, iar anul acesta tabara care deschide portile Vacantei este Tabara pe 2 Roti de la Sinaia!
Inscrierile se fac aici, iar pentru plata unui avans pana miercuri, 18 aprilie, puteti beneficia reducerea de Early Booking.

Vara aceasta vom avea de unde alege, caci sunt nu mai putin de patru Tabere de Biciclete! Prima dintre ele este Tabara pe 2 Roti de la Sinaia, care are loc in perioada 17-22 iunie.
Vom sta la Vila Tabere cu Suflet si in mod sigur nu vom apuca sa ne plictisim, caci aici avem la dispozitie o multime de activitati! In afara de turele cu bicicleta, vom cauta comori, ne vom catara, vom face drumetii si vom merge la Paradisul Acvatic:)
Dar ce este mai important, in zona sunt o multime de variante de ture de bicicleta, atat pentru cei mici cat si pentru avansati! Un traseu foarte frumos este cel prin Gradina Reginei, o plimbare placuta si usoara este cea de la Castelul Peles, iar Drumul Legionarilor si Vechiul Drum al Prahovei sunt alte doua ture interesante!
Mai multe detalii despre Tabara gasiti aici.

Inscrierile se fac aici. Pretul taberei este de 250 Euro, iar pentru plata unui avans pana marti, 17 aprilie, puteti beneficia de o reducere de 10%. Mai multe detalii
Pentru orice detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a comment