Tabara de Echitatie

echit2Vara aceasta mergem in nu mai putin de 3 Tabere de Echitatie! In iunie vom calari pe caluti islandezi la Izvoare, in jud. Harghita, iar in iulie si august vom reveni la Arcus, jud.Covasna, unde am mai fost in urma cu 2 ani si ne-a placut foarte mult🙂 Criteriul principal in alegerea locului a fost siguranta, iar pentru a ne asigura am vizitat mai multe herghelii.

Prima Tabara de Echitatie din aceasta vara va avea loc la Izvoare, jud. Harghita, in 24-29 iunie 2018. Vom sta la Vila Elixir si vom calari cai islandezi la centrul de echitatie Honor.
Caii din rasa islandeza sunt scunzi si au o fire calma si linistita. Mersul lor este comod, ceea ce ii face ideali pentru copii, pentru orele de calarie si pentru plimbari şi drumetii calare.
Vom invata sa calarim la pas, apoi exersam trapul si tolt-ul – un pas specific cailor islandezi – iar copiii din grupa Albinutelor vor exersa chiar si galopul! Vezi grupele
Vom calari mai mult decat in celelalte Tabere de Echitatie – cate o ora pe zi si vom face mai multe excursii calare. Vom invata sa calarim singuri si ne vom antrena pentru concursul de final.
In afara de calarie, vom facem drumetii si vom vizita Parcul de Animale salbatice Ivo, iar seara este dedicata activitatilor recreative.

Inscrierile se fac aici, iar mai multe detalii despre tabara gasiti aici. Pentru plata unui avans cu doua luni inainte de inceperea taberei puteti beneficia de reduceri de Early booking.

Iata cateva poze de la vizita pe care am facut-o la hergelia de cai islandezi:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a comment