Tabara Soarelui si Tabara din Alpi

TabereCuSuflet156In Vacanta de Paste au avut loc doua Tabere de Schi, in Romania si Austria!  Tabara Soarelui si Tabara din Alpi nu au fost foarte mari, insa copiii care au participat s-au simtit minunat si au schiat mai mult decat de obicei:) In Tabara din Austria s-a depasit chiar recordul de km:)

Tabara din Alpi a avut loc la Stumm, in regiunea Tirol din Austria, intre 30 martie si 6 aprilie. Au participat 9 copii si doia parinti si am schiat 6 zile pline in Valea Zillertal, unde sunt patru spatii schiabile ce insumeaza peste 500 km de partii! Noi am schiat la Hochzillertal, Hochfugen, Zillertal Arena si pe ghetarul Hintertux. In total, copiii au schiat intre 200 si 300 km, iar cei mai avansati au ajuns chiar la 400 km in cele 6 zile de schi!
A fost si o grupa de Freeride, cu care am coborat cateva trasee offiste cu totul deosebite: fata nordica a vf. Marchkopf (2499 m)  de la Hochfugen sau Valea Kleiner Kunerbach de la Hintertux.
Au avut loc nu mai putin de 6 concursuri contand pentru Cupa Tabere cu Suflet, dintre care unele cu totul inedite! Copiii au participat la Slalom, Slalom Urias, Schi Viteza, Inot, Alergare si coborare cu colacul pe Tobogan:) Mai multe detalii
In afara de schi, am vizitat centrul orasului Munchen, am fost la Aqua Parc si am facut o drumetie la cabana Tannenalm si la Fliegerparadies.
Mai multe poze si filme din Tabara din Alpi

Tabara Soarelui a avut loc in 1-6 aprilie, la Sinaia. Am schiat 5 zile, de dimineata pana la inchiderea cablurilor, cu o scurat pauza de pranz pe partie. Au participat doar 4 copii, insa cu totii s-au simtit foarte bine:) “Chiar daca a fost doar o mini-tabara, cu putini copilasi, ei s-au simtit foarte bine, au fost ca intr-o familie si au invatat sa aiba grija unii de altii, ceea ce e super minunat!” ne-a spus la final mama Maiei. Mai multe Impresii
Au avut loc si un concurs de schi contand pentru Cupa Tabere cu Suflet.
Mai multe poze din Tabara Soarelui

Cele doua Tabere inchEie un sezon de Schi de exceptie, inceput in urma cu 5 luni si in care am avut parte de multa, multa zapada!
Nu va puneti insa schiurile in cui:) Sambata, 14 aprilie, mergem din nou la schi la Sinaia, apoi vor urma o multime de Weekenduri Active pe Bicicleta, cu Caiacul, pe Caluti, pe Cararai de Munte sau la Catarat! Mai multe detalii

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s