WeCare pentru copiii din Taberele anulate

WeCareTcSIn cazul in care se anuleaza o tabara, indiferent de motiv, avansul este returnat integral iar copiii beneficiaza de un Weekend Activ gratuit prin programul WeCare!

Nu ne face placere sa anulam tabere! De fiecare data cand suntem nevoiti sa o facem, ne calcam pe inima:( Daca un singur copil s-a inscris, ne dam toata silinta sa iasa, fara sa tinem cont daca veniturile acopera sau nu cheltuielile! De altfel, in 10 ani o singura tabara a fost anulata!

O a doua tabara care era in pericol de anulare a fost Tabara Soarelui de anul acesta. “Era”, pentru ca pana la urma am hotarat sa tinem, totusi, tabara:)
Sunt 4 copii inscrisi, de niveluri diferite, printre ei si debutanti. Practic sunt doua, chiar trei niveluri, imposibil de acoperit ca numar de monitori. Din acest motiv am contactat parintii, explicandu-le situatia si spunandu-le ca exista sansa ca tabara sa se anuleze. De asemenea, le-am spus ca in cazul in care se anuleaza, in afara de returnarea integrala a sumelor platitie, le oferim un Weekend Activ gratuit la schi. Toti cei cu care am vorbit ne-au spus insa ca isi doresc ca tabara sa aiba loc, iar copiii sunt nerabdatori sa participe. Ne-am bucurat sa constatam ca totusi, copiii isi doresc atat de mult sa vina, iar acest lucru a cantarit enorm in decizia noastra! Desi nu a fost tocmai usor sa gasim solutii, tabara va avea loc conform calendarului taberelor, in 1-6 aprilie:)

Advertisements

4 thoughts on “WeCare pentru copiii din Taberele anulate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s