Weekend Activ Calare!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASambata, 12 mai, va invitam la o excursie calare! Vom merge pe un traseu de o zi pe dealurile din preajma orasului Campulung, iar la pranz ne vom opri la stana pentru o masa traditionala! Dupa-amiaza vom vizita Biserica rupestra Namaiesti!

NamaiestiManastirea Namaiesti este o bisericuta sapata in stanca, atat de veche incat se spune ca aici s-ar fi adapostit Apostolul Andrei. La plecare ar fi lasat o Icoana care se mai afla inca pe peretii bisericii rupestre si care indeplineste toate dorintele celor care se roaga cu inima curata! Mai multe detalii

Weekend Activ Calare

Ce: Drumetie calare

Cand: Sambata, 12 mai

Unde: Campulung, Arges

Cine: Oricine doreste sa vina, indiferent de nivel la echitatie. Varsta minima: 7-8 ani

Dificultate traseu: Vom parcurge un traseu de o zi, pe drumuri forestiere si pasiuni alpine. Caii sunt blanzi si invatati cu copiii, iar instructorii au experienta indelungata pe aceasta tura.

Ce oferim: Initiere & instruire & supraveghere echitatie, masa picnic, transport Bucuresti – Campulung si retur, vizita Manastire.

Cost: 250 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: Rezervari. Termenul limita este luni, 7 mai, ca sa stim cum sa ne organizam. Functie de modificarile in prognoza meteo pot aparea schimbari. Urmariti actualizarile aici: blog.taberecusuflet.ro.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata imagini din ultima tura calare

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet prin care ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimularea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul proiectului, in afara de Ciclism, Alpinism, Schi sau Snowboarding, organizam si alte iesiri la Echitatie, Caiac, Rafting, Canioning, Windsurf, Zbor cu Parapanta sau cu Avion ultrausor.

Foto: Tabere cu Suflet

4 thoughts on “Weekend Activ Calare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s