Invitatie in Rezervatia de Nuferi

TabereCuSuflet0632Duminica, 6 mai, va invitam la o plimbare cu bicicleta si apoi cu caiacele prin Rezervatia de Nuferi de la Snagov! Ca de obicei, vom incepe cu Tura Velo din Padurea Snagov, apoi ne vom urca in caiace si vom vasli printre Nuferi si Lotusi multicolori:)

teamxpert-0048Tura Velo de la Snagov este pe cat de interesanta, pe atat de usoara si diversa in acelasi timp! Nu are decat 15 km, insa traverseaza o plantatie de vita de vie, trece pe langa o ferma in care putem vedea gaste, rate, chiar si lebede, apoi traverseaza o padure inmiresmata primavara si plina de culoare toamna!
La capatul turei vom ajunge pe locul unui sit arheologic, unde au fost descoperite piese ceramice, morminte si mai multe bordeie din vremea dacilor liberi! Mai multe detalii

TabereCuSuflet.0173Plimbarea cu caiacul se face pe un brat lacului ce serpuieste frumos, plin cu nuferi multicolori si rate salbatice, fiind o reala bucurie pentru trup, minte si spirit!
Vom vedea Nufarul alb (Nymphaea Alba), Nufarul galben (Nuphar luteum) si Nufarul roz sau Lotusul Indian (Nelumbo nucifera). Mai multe detalii

Weekend Activ cu Caiacul si Bicicleta

Ce: Bicicleta si Caiac

Cand: Duminica, 6 mai

Unde: Snagov (35 km Nord de Bucuresti)

Ce vom vedea: Padurea Snagov, Rezervatia de Nuferi

Dificultate: Redusa, pot veni si copii. Lungimea traseului de biciclete este sub 20 km iar diferenta de nivel este nesemnificativa. Timpul estimat este de 2-3 ore.
Plimbarea pe lac se face cu caiace sit on top de 2 sau 3 persoane. Distanta de parcurs este de 2 – 3 km, iar timpul estimat este de 1 ora. Pentru confortul si siguranta participantilor, lansarea la apa se face de pe un pontonul plutitor, cu garda la suprafata apei constanta si cu lansatoare la apa cu role.

Ce oferim: Indrumare traseu velo & supraveghere copii, inchiriere caiac sit on top 2 / 3 locuri, apa, baruri energizante si garantia unei zile frumoase:) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti cu cel putin o saptamana inainte de tura.

Cost: 50 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este joi, 3 mai.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura pe acest traseu.


Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: TeamXpert & TabereCuSuflet

Advertisements

4 thoughts on “Invitatie in Rezervatia de Nuferi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s