WeCare pentru Micii Schiori

TabereCuSuflet0511De ceva vreme, Asociatiei Tabere cu Suflet sustine copiii ce practica schiul la nivel de performanta, indiferent de clubul din care fac parte. Anul acesta a oferit clubului CSS Predeal un nou set de fanioane, atat de necesare pentru antrenamentul in slalom al micilor schiori:)

Inca de la inceputul existentei sale, Asociatia Tabere cu Suflet a cautat sa motiveze copiii sa participe la competitii si sa practice sportul de perfomanta. O prima masura a fost crearea Cupei Tabere cu Suflet.

Apoi, pentru a permite oricarui copil sa participe la competitiile de Schi si Snowboard, a oferit gratuitate la inscriere. Mai multe detalii

In martie 2015 a fost creata Finala Cupei Tabere cu Suflet, un concurs deschis pentru copii sub 13 ani, de la cluburile de schi, pentru care, la acea vreme, nu existau multe competitii de schi. Concursul a avut loc la Sinaia si a fost un succes!
Din pacate insa, datorita costurilor de organizare excesiv de mari si a obligativitatii de a colabora cu un club al Primariei, editia urmatoare nu a mai avut loc:(

In 2016, Asociatia a oferit copiilor de la clubul CSS Predeal un set de fanioane ce pot fi utilizate pentru competitii sau pentru antrenamentul la slalom urias.

Anul acesta Asociatia a oferit un nou set, astfel incat copiii de la clubul din Predeal sa poata beneficia de antrenamente mai complete, cu slalomuri cu mai multe porti. Seturile de fanioane au fost oferite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s