Ultimele Tabere de Schi

taberecusuflet0024Iarna aceasta zeul zapezii a fost cat se poate de darnic cu noi:) A fost un sezon frumos, acum insa, incet, incet, ne apropiem de final!
S
ezonul de schi se va incheia cu Tabara Soarelui si Tabara din Alpi, care vor avea loc in Vacanta de Paste, la Sinaia, respectiv in Austria, la Zillertal!

Anul acesta, Vacanta de Primavara este inaintea Sarbatorii Pastelui, chiar in timpul Saptamanii Luminate! Ca de obicei, vom profita de vacanta si vom merge in doua tabere, in Austria si la Sinaia.

Tabara din Alpi are loc in valea Zillertal, in perioada 30 martie – 6 aprilie 2018. Vom sta la pensiunea Gruber din Stummerberg, langa telegondola Hochzillertal. Vom avea de ales sa schiem in Zillertal Arena, la Hochziletal sau pe ghetarul Hintertux, in total peste 500 km de partii, asa ca nu avem cum sa ne plictisim:) In plus se schiaza la peste 3000 m, asa ca zapada este garantata tot timpul anului!
Mai multe detalii despre tabara gasiti aici, despre zona aici iar despre cazare aici.

Tabara Soarelui are loc la Sinaia, de duminica, 1 aprilie, pana vineri, 6 aprilie 2018. La munte este zapada din plin, asa ca nu trebuie sa ne facem griji ca nu avem pe ce schia:)
Ca de obicei, vom sta la Hotel Cota 1400 3* si vom schia in fiecare zi in Valea Dorului, la 2000 m altitudine.

In timpul ambelor tabere vor avea loc mai multe etape ale Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, la care sunt invitati toti copiii din Tabere cu Suflet si nu numai!

Foto: Paul Hruban

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s