WeCare pentru 17 copii

WeCareLMBDe la inceputul anului, nu mai putin de 17 copii au fost ajutati prin programele WeCare!

In primul rand Vlad, Luca si Ioan au beneficiat de programul Zambet pentru toti Copiii al Asociatiei Tabere cu Suflet, in diferite Tabere de Schi🙂 Vlad a fost in Tabara Micii Campioni, fratele sau, Luca, in Tabara Olimpiada Copiilor, iar Ioan in Tabara Atelier!

De asemenea, am ajutat alti 14 copii returnand avansurile sau oferind vochere:
– Mario nu a mai putut veni in Tabara Veseliei si a primit integral avansul de 500 lei. Mai multe detalii
– La fel si Tudor, care nu a mai venit in Tabara Vacantei a primit avansul integral. Mai multe detalii
– De asemenea, Marc si Ilinca nu au mai putut veni in Tabara Atelier si au primit integral avansul. Mai multe detalii
– Antonia a primit si ea o parte din avansul platit de mama ei pentru Maria, o colega ce nu a mai putut veni in Tabara Atelier. Mai multe detalii
– Erika nu a mai putut veni in Tabara lui Mos Craciun si a primit un Vocher de 200 lei. Mai multe detalii
– David, care vroia sa vina pentru snowboard in Tabara Veseliei, a primit si el un Vocher de 200 lei. Mai multe detalii
Ana, care nu a mai putut veni in Tabara din Alpi, a primit avansul inapoi.
– Aileen, care s-a imbolnavit din pacate chiar inainte de Tabara Olimpiada Copiilor, a primit un Vocher de 200 lei.
– La fel si Sebi si Filip care au ratat Weekendul Activ din 25 februarie din cauza ca s-au imbolnavit.
– In sfarsit, Rafael a suferit o trauma la scoala si nu a mai putut veni in Tabara Olimpiada Copiilor. Tatal lui ne-a asigurat ca vine, chiar daca nu a platit avansul, inca cum nu a mai aparut, cheltuielile sale au fost acoperite prin programele WeCare.
– Nu in ultimul rand, Vlad si Nicolae care s-au inscris la Iesirea la schi din 24 ianuarie, au primit posibilitatea sa transfere suma achitata pentru o tabara din perioada martie – septembrie 2018. Vlad a participat la prima parte a programului din ziua respectiva iar Nicolae pur si simplu nu a mai aparut.

Programele WeCare ale Asociatiei Tabere Cu Suflet au aparut din nevoia de compasiune. Persoane nevoiase, cu diferite probleme, ne cereau ajutorul, iar noi simteam ca este de datoria noastra sa ajutam, dupa nevoile fiecaruia si dupa puterile noastre. Prin programul WeCare ne propunem sa promovam o Lume mai Buna, oferind sprijin celor ce au nevoie de ajutor si inspirand si pe altii prin exemplu personal. Sunt 18 proiecte WeCare in derulare, prin care anual ajutam peste 500 de copii anual.
Fondurile necesare derularii acestui program provin exclusiv din fonduri proprii si din activitatile derulate de Asociatie. Incepand din decembrie 2016, 10% din pretul taberelor este directionat catre programul WeCare! Mai multe detalii

Zambet pentru toti Copiii este un proiect WeCare prin care copiii fara posibilitati materiale si cei cu dizabilitati, au acces la programele Tabere cu Suflet. Ne propunem astfel sa promovam o Lume mai buna prin exemplu personal, oferind sansa unei dezvoltari normale, prin integrarea in Familia Tabere cu Suflet!
Primul proiect a fost lansat in 2010, in plina Criza economica. Multi parinti si-au pierdut locul de munca in aceea perioada. Atunci am ajutat primii 2 copii. De atunci, peste 100 de copii au participat gratuit sau cu reducere la programele noastre, si speram ca numarul sa creasca!
“Va multumesc ca oferiti parintilor care trec prin perioade financiare dificile, sansa de a cere demn, facilitati pentru o vacanta copiilor lor”Dorina Niga

Advertisements

1 thought on “WeCare pentru 17 copii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s