S-au inchis Scolile!

WinterEste oficial, Scolile si Gradinitele din Bucuresti raman inchise toata saptamana din cauza ninsorii si a conditiilor meteo! Multa lume a fost luata prin surprindere si mai multi parinti ne-au sunat intrebandu-ne daca nu avem o tabara saptamana aceasta. Pentru a le veni in intampinare, vom organiza mini Tabara de Martisor!

Vestea a sosit astazi, de la comandamentul de iarna! Initial scolile au fost inchise luni si marti, insa termenul a fost prelungit pentru toata saptamana. Iata informatia preluata de pe un site de stiri:
“Am avut un comitet operativ in care am analizat informatiile de ultima ora primite de la ANM, am studiat cu foarte multa responsabilitate aceste informatii si impreuna cu domnul prefect si cu dl. inspector scolar general si cu toti colegii nostri care se ocupa de situatii de urgenta am luat impreuna decizia ca toata saptamana sa ramana inchise toate scolile, gradinitele si liceele din sistemul de stat. In ceea ce priveste unitatile de invatamant private, acestea isi vor putea anunta propriile decizii catre parinti si rugamintea ar fi sa le faca publice in aceasta zi ca toata lumea sa fie anuntata si fiecare familie sa aiba informatiile necesare pentru a gestiona aceasta perioada cat mai bine cu putinta”, a declarat primarul general, care spune ca primaria generala si primariile de sector vor pune la dispozitie un numar verde pentru a veni in sprijinul parintilor care nu au cu cine sa-si lase copiii.

In aceste conditii va asteptam in mini Tabara de Martisor🙂

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

5 thoughts on “S-au inchis Scolile!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s