WeCare pentru Luca

WeCareLMBLuca va veni in Tabara Olimpiada Copiilor prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii!

Ne bucuram sa anuntam ca dupa ce Vlad a beneficiat de programul WeCare in Tabara Micii Campioni, a venit randul fratelui sau Luca sa vina intr-o tabara de schi:)

Cei doi frati de 8, respectiv 10 ani, au fost inscrisi in programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, iar cererea lor a fost aprobata in luna decembrie 2017. Sezonul acesta insa, toate taberele de schi au fost ocupate integral si inchise cu mult timp inainte, asa ca Vlad si Luca au stat pe lista de asteptare. Dumnezeu i-a ajutat, caci de fiecare data cineva a renuntat si s-a eliberat un loc! Vlad a avut acest noroc in Tabara Mici Campioni, iar acum s-a eliberat un alt loc in Tabara Olimpiada Copiilor, de care va profita Luca:)

Zambet pentru toti Copiii este un proiect WeCare al Asociatiei Tabere Cu Suflet, prin care copiii fara posibilitati materiale si cei cu dizabilitati, au acces la programele Tabere cu Suflet.
Programul a fost lansat in 2010, in plina criza economica. De atunci peste 100 de copii au participat gratuit sau cu reducere la programele noastre, si speram ca numarul sa creasca!
Fondurile necesare derularii acestui program provin exclusiv din fonduri proprii si din activitatile derulate de Asociatie. Prin achitarea integrala a costului taberelor, fiecare participant ajuta un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere!
Incepand din decembrie 2016, 10% din pretul taberelor este directionat catre programul WeCare! Mai multe detalii

 

 

Advertisements

1 thought on “WeCare pentru Luca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s